Spidskompetencer

Vores spidskompetencer

Brandstrategi
og positionering

Med Ogilvy’s anerkendte procesmodel Big IdeaL® definerer vi en klar strategisk retning og en kommunikationsplatform for brandet, der på tværs af interessenter og kontaktpunkter sikrer den optimale positionering i markedet.

Visuel identitet
og design

Vi udvikler design og visuel identitet, herunder eksempelvis logoer, emballagedesign og websites.

Customer engagement
management

Med Ogilvy’s strategiske customer engagement værktøj DAVE® hjælper vi brands med at udvikle engagement ideas og skabe funktionelle og emotionelle kunderejser på tværs af kontaktpunkter, der understøtter forretningens KPI’er.

CRM, data
og automatisering

I en omnichannel virkelighed og med afsæt i datadrevet indsigt, skaber vi direct kommunikation og personaliseret, digital dialog, som udvikler og fastholder kunderelationen over tid. Vores direct- og dialogspecialister udvikler desuden taktiske processer, der sikrer effektiv lead management, og håndterer udvælgelse, drift og optimering af tekniske løsninger og kommunikationsplatforme.

Activation og
shopper marketing

Vi bringer dit brand til live dér, hvor vi effektivt påvirker forbrugerens købsbeslutning i eller omkring den fysiske butik eller i webshoppen.

Website, mobil
og e-commerce

Vi udvikler, designer og implementerer effektive website- og mobilløsninger, der sikrer den optimale brugeroplevelse, sætter brandets DNA i spil og indfrier forretningens mål. Vi arbejder ud fra gennemprøvede UX-principper og brugertester løbende gennem udviklingsforløbet.

Content marketing
og social

Vi udvikler værdiskabende og langsigtede relationer mellem brandet og dets interessenter gennem relevante og engagerende oplevelser og social content, som hjælper målgruppen med at realisere egne behov, værdier og interesser.

Integrerede
kampagner

Vi flytter holdninger og ændrer adfærd hos brandets målgrupper gennem effektiv kampagneeksekvering, der forener en målrettet kampagnestrategi og kreativ idé med det helt rette samspil af kanaler.

Healthcare
marketing

Vi kombinerer vores dybe indsigt og erfaring med forretningsstrategi, adfærd og lovgivning inden for medicinal- og pharmaindustrien med vores ekspertise inden for effektiv og kreativ kommunikation.