Med en håndfuld forunderlige fortællinger fra virkelighedens Riberhus blev et af Danmarks mest folkekære reklameuniverser opdateret og fik fornyet autenticitet og troværdighed med det dokumentariske reklame-univers ”Ostemagerne”.

Loading the player…
Riberhus – Smagstesten

Baggrund

Det lune og humoristiske univers med de folkekære mejerister har gjort Riberhus kendt som osten, der er ”Lidt Bedre End Andre Gode Oste”. Men i 2016 er det ikke længere nok at påstå, at man er bedre end de andre. Man er nødt til at bevise det for at overbevise forbrugerne. Der var behov for en fornyelse – men man ønskede ikke at gå på kompromis med brandets DNA.
Scene fra filmen
Scene fra filmen

Indsigt

Kernemålgruppen er ikke gamle af sind, men alligevel lidt af den gamle skole. Den, hvor man lærer at gøre tingene ordentligt. De sætter pris på godt håndværk. Og respekterer de der kan – og gør. At dyrke et håndværk handler om passion, dedikation og fokus. Man sætter en ære i håndværket, og dét at kunne et håndværk. For det handler ikke bare om at komme fra A til B. Men hvordan man kommer fra A til B.
Loading the player...
Riberhus – Historiske oste
Loading the player...
Riberhus – Tror du ikke vi skal gi' den en grad mere?

Løsning

Riberhus handler om noget om håndværket. Og et besøg på mejeriet er en overbevisende bevisførelse af, hvordan passion og håndværk er en historie, der er værd at fortælle. Så ud med skuespillere og reklamegimmicks, og ind med virkelighedens mejerister. For sandheden om Riberhus er, at de mejerister, der fremstiller den populære ost, går op i deres håndværk og metier med en ildhu, som man sjældent møder i dag. Mejeristerne Lars, Milter, Hans og Poul blev hovedpersonerne i ”Ostemagerne” – en serie af dokumentariske og stadig humoristiske reklamefilm om menneskerne bag Danmarks populæreste ost. Universet blev foldet ud både på TV og på onlineplatforme, hvor der var mere mulighed for fordybelse.
Telia_LP_layout_RETINA_MAIL_02
computer
Produkt

Resultatet

Et usædvanligt og stærkt autentisk reklameunivers, der overbevisende dokumenterer og beviser, at det ikke er tilfældigt, at Riberhus er lidt bedre end andre gode oste.

Få mere information om vores arbejde for Riberhus.