I en verden præget af travlhed, tidsoptimering og nyttetænkning, gik Riberhus ud med noget på hjertet, og talte om at sætte tempoet ned, og bare gøre én ting af gangen, præcis som når man laver en Riberhus.
Loading the player…

Udfordring

Riberhus er landskendt som osten, der er lidt bedre end andre gode oste. Og det er ikke tilfældigt, for hos Riberhus tager man sig tid til at lave ostene. Men hvordan får man gamle værdier som kvalitet, omhu og håndværk til at blive relevant for moderne og fortravlede forbrugere?
Ann Riberhus Skynd dig 266x365
Ann Riberhus At vente eller 266x365

Indsigt

Vi bilder os ind, at vi skal nå det hele på den halve tid. At multi-tasking er en dyd, og at vi skal være tilstede 24/7 for ikke at gå glip af noget. Men sandheden er nok nærmere, at når vi forsøger at gøre en masse på samme tid, gør vi nok ikke noget rigtig godt.
Ann. Riberhus_Jul

Løsning

Vi valgte at fortælle den historie, der kendetegner Riberhus mest. Vigtigheden af at gøre tingene ordentligt. At turde tage én ting af gangen og bare nyde den kvalitet, der kommer med at tage sig tid til at være tilstede. Og den historie lod vi den folkekære Mester fortælle.
IMG_1022 outdoor
Riberhus_Outdoor

Resultatet

En langvarig kampagneplatform, der blev eksekveret på tværs af medier. Bedst performende Arla film (Kilde: Milward Brown 2014).

Få mere information om vores arbejde for Riberhus.